Velp nam afscheid van Burgemeester Petra van Wingerden

Op zondag 29 oktober heeft Velp afscheid genomen van burgemeester Petra van Wingerden die per 1 januari 2018 stopt in haar functie en gaat genieten van een welverdiend pensioen. 

Mr. H.M. van der Zandt heeft haar muzikaal uitgezwaaid. 

Als eerste stonden wij bij kasteel Biljoen alwaar wij een half uur muziek hebben gemaakt en met haar op de foto zijn geweest. 
Daarna vertrok de burgemeester met een klassieke auto om een toer door Velp te maken waarbij ze diverse bijzondere plekken nogmaals heeft bezocht. 

In de Kerkallee hebben wij het hele gevolg vervolgens opgevangen om het laatste stukje voor de stoet uit te lopen naar de Hoge School Larenstein. Daar werd de burgemeester opgewacht door vele gasten en harmonie Unisono, de Velpse Accordeon Vereniging en de Velpse koren. 

Er werd een miniconcert gegeven door Unisono en het koor zong een speciaal geschreven lied dat ook door het aanwezige publiek meegezongen kon worden. Daarnaast had Rudy Böhmer een arrangement gemaakt dat Van der Zandt samen met Unisono ten gehore brachten. 
Na nog diverse mooie woorden en cadeaus vertrok de burgemeester onder de klanken van We’ll meet again ook weer gezamenlijk gespeeld door Van der Zandt en Unisono.

Het was een mooi afscheid en wij wensen haar het allerbeste in haar nieuwe periode buiten de politiek en publieke schijnwerpers. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.